Välkommen till Sunshine Properties

Välkommen till Sunshine Properties

Sunshine Properties är en mäklarfirma, på Gran Canaria med ett stort utbud av fastigheter till salu samt även för uthyrning.

Vi tillhandahåller en mängd olika fastigheter, så som lägenheter, hus, villor, tomtmark, hotellkomplex, lägenhetskomplex samt även kommersiella fastigheter och affärsverksamheter, både till försäljning och uthyrning.

Våra duktiga och erfarna mäklare hjälper dig att hitta just den fastighet du önskar och som är rätt för dig och din budget. Oavsett om det gäller en lyxvilla, semesterboendet, investeringsobjekt, renoveringsprojekt eller den strandnära fastigheten. Vi erbjuder också, när tillfälle finns, sk. bankägda fastigheter, till mycket reducerade priser.

Sunshine Properties är specialiserade på den södra, solsäkra, delen av Gran Canaria. Området Arguineguin, Patalavaca, Puerto Rico, Amadores, Tauro, Taurito, Playa del Cura och Puerto Mogan. Vi har även fastigheter till salu i Maspalomas, Meloneras, Playa del Ingles, Salobre Golf och San Agustin.För er som föredrar lite lantligare läge, finns ”fincas” i Fataga, Pueblo Mogan, Santa Lucia samt även fastigheter i huvudstaden Las Palmas.

När du väljer oss som din mäklarbyrå, kommer vi ge dig alla professionella råd, både gällande lagar och regler, finansiering mm och all hjälp du behöver, för att genomföra ett lyckat fastighetsköp på Gran Canaria.

Välkommen till Gran Canaria

Här på Sunshine Properties är vi stolta över att vara ett team av pålitliga mäklare som hjälper dig att tryggt och smidigt genomföra ditt fastighetsköp. Vi har utmärkt kundservice, mycket goda språkkunskaper och vi lägger stor tonvikt på att tillhandahålla service även efter avslutat köp.Vi ser till att våra kunder får det dom förväntar sig, gällande fastighetsköp, på ett sätt som våra konkurrenter inte kan erbjuda.

Vårt team på Sunshine Properties talar ett flertal språk, såsom norska, svenska, danska, tyska, italienska, franska, engelska och spanska.

Vi har många års erfarenhet av försäljning av fastigheter här på Gran Canaria och är därför mycket kunniga om marknaden här och vi finns med dig genom hela köpsprocessen.

På Sunshine Properties är vi måna om våra kunders rättssäkerhet och arbetar därför med en välrenommerad och mycket kompetent advokatbyrå.Dom tillhandhåller och ordnar alla juridiska dokument, ser till att allt är korrekt och gör bl.a finansiella kontroller på fastigheten för att förhindra att någon oväntad ekonomisk komplikation inträffar.

Tack för att du väljer oss